LLumar betekintés és fény védelem, dekorációs fóliák

Nem ritka eset, hogy egy új létesítmény vagy átalakítás esetén a használatba vételt követően derül ki, hogy néhány helység belátás elleni védelméről megfeledkeztek. Megoldás a helyzetre a LLumar dekorációs vagy matt fóliák alkalmazása. Ezen fólia típusok több megoldásra is lehetőséget biztosítanak. A homok fújás látszatát imitáló homogén vagy különböző mintázatú és színű anyagok felülete karc ellen védő bevonattal van ellátva.

A dekorációs LLumar fóliák teljes vagy részleges átláthatatlanságot nyújtanak a fény nagy részének áteresztése mellet. Segítségükkel jól elkülöníthető munkahelyek alakíthatók ki az egy légterű irodákban is. A számítógépes munkahelyek az ergonómiai törvényi előírások alapján szigorú fény védelmet igényelnek a tükröződés mentes képernyők üzemeltetéséhez. A LLumar fényvédő és dekorációs fóliák alkalmazásával ez a feladat is könnyen megoldható. Az épületfóliák teljesítményét megtekintheti a LLumar hivatalos oldalán.

Hívjon hogy segíthessek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb LLumar fény védő és dekorációs fóliát elsődlegesen Mátészalka és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye körzetében.