LLumar hőszigetelő fóliák

A nap energiája által közvetített hő hatás ellen megoldást jelenthetnek a hagyományos alkotó elemeket tartalmazó reflektív fóliák. A LLumar szigetelő /izoláló/ fóliákat és kivált kép a EnerLogic tipus jelölésű szabadalommal védett fóliáinkat az különbözteti meg az említett anyagoktól , hogy intenzív védelmet képesek biztosítani a helységekből az üvegeken keresztül távozó hő ellen.

LLumar EnerLogic összehasonlító teszt videó

Ezt a tulajdonságát a védett technológia által biztosított rendkívül alacsony emisszivitási értékének /0,07/ és a felhasznált értékes fém ötvözeteknek köszönhetjük. Ez az érték hétköznapi nyelven annyit jelent, hogy az egyébként üvegeken keresztül meg szökő fűtési energia 93%-át képes a helységen belül tartani. Tekintve hogy ezek az anyagok a külső hő által okozott felmelegedés ellen is védenek, kijelenthetjük hogy megszületett az első négy évszakos tehát egész éven át energiamegtakarítást biztosító épületüveg fólia. Télen a fűtési, nyáron pedig a légkondicionálási energia felhasználását csökkenthetjük jelentősen. Bővebben a LLumar EnerLogic üvegszigetelő ablakfóliáról.

 

Hívjon hogy segíthessek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb LLumar szigetelő fóliát elsődlegesen Mátészalka és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye körzetében.