LLumar hővédő fóliák

A LLumar hővédő fóliák hatékony és költség takarékos megoldást jelentenek az épületek nap sugárzása által okozott felmelegedése ellen. A hagyományos igazán jelentős hővédelmet biztosító fóliák egyben nagy mértékben lesötétítették a helységeket. A LLumar által fejlesztett AIR és VS sorozat az átláthatóság jelentős csökkentése nélkül is alkalmas a magas hő védelem biztosítására. Kirakatok esetében elvárás a lehető legalacsonyabb reflektívitás a jó beláthatóság érdekében, de a kirakati tárgyak fakulásának lassításának feltétele a jó hő védelem, ezt a feladatot LLumar hővédő fóliákkal egyszerűen megoldhatjuk.

A Tv2 babapercek műsorában egy tapasztalt anyuka nyilatkozik a fóliák hatékonyságáról

 

A LLumar tükröző hővédő fóliák akár 80%-ban is képesek kinn tartani a nap energiáját. Kültéri telepítésű típusokkal érhetjük el a legjobb védekezési hatásfokot. A LLumar kültéri hővédő fóliák felületén a karcolódásnak ellen álló védő bevonat mellet egy speciális tapadás csökkentő réteget is alkalmaznak. Ez a felület nem csak a megtapadó szennyeződésekkel szemben, de akár a graffiti támadások ellen is védelmet nyújthat.

Figyelem: sok forgalmazó a fóliák IR visszaverő képességével azonosítja a hővisszaverő képességet! ez megtévesztő mert erre nincs egységes szabványosított mérési módszer, és így az érték csak egyetlen hullámhossz esetén érvényes és nem a teljes IR tartományra! Szakvélemény a hővédő fólia hatékonyságáról.

Hívjon hogy segíthessek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb LLumar hővédő fóliát elsődlegesen Mátészalka és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye körzetében.