LLumar UV védő fóliák

Általában az emberek úgy gondolják, hogy lakásukban, autójukban biztonságban érezhetik magukat a napsugárzás okozta káros UV sugárzással szemben. Sajnos a környezet károsítás következményeként oly mértékben elvékonyodott néhol felszakadt az ózon réteg, hogy az üvegek általában már nem biztosítanak elegendő védelmet a káros mennyiségű UV sugárzással szemben. Egészségünk megőrzése, a bőrbetegségek kialakulásának megelőzése érdekében alkalmazzunk lakásaink, munkahelyünk sőt autóink üvegein LLumar UV szűrő fóliákat, melyek a káros UV sugárzás 99,9%-át is képesek megszűrni.

Ez a védekezés talán a leghatásosabb forma az egyik legsúlyosabb bőr betegséggel szemben a melanómával. Az idejében fel nem ismert melanómás bőrelváltozás ma is gyógyíthatatlan rák betegségek egyike. Az egészségünk mellet értékeink védelmét is biztosítja a LLumar UV fóliák alkalmazása, hiszen alkalmazásával le lassítjuk a lakásban vagy gépkocsinkban lévő tárgyak fakulását. Különösen fontos lehet ez, egyes nagy értékű festmények bútorok esetén. Érdekességeket olvashatsz az UV sugárzás elleni védekezésről.

 

Hívjon hogy segíthessek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb LLumar UV védő fóliát elsődlegesen Mátészalka és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye körzetében.